Передня підвіска (стук-хрюк при великій амплітуді)
- bata
- Форумчанин
- Ім'я: Юра
- Область: Львівська
- Дякував (ла): 70 разів
- Подякували: 48 разів
Привіт! Треба пораду.
При проїзді лежачих поліцейських, кочок, всяких горок на бруківці, спереду добре чути якийсь подвійний удар по пустому, чи то більше хрюк, шось схоже на вистріл, але не глухий металевий удар. На дірних нерівностях все ОК.
Сьогодні заїхав на діагностику, по ходовій все добре, захист двигуна перевірили, поставили резинки.
Коли опускали машину, якраз як переднє колесо почало навантажуватися, от тоді воно "хрюкнуло". Майстер зробив припущення що це може бути прокладка під пружиною, вона або пластикова або резинова і тріснула. На малюнку номер 5349. ТАке саме є і на задньому. Стійки рідні, пробіг 140000.
П.С. якщо опорний не хрустить, чи варто його міняти зараз, в разі розбору стойки, "для профілактики"?
При проїзді лежачих поліцейських, кочок, всяких горок на бруківці, спереду добре чути якийсь подвійний удар по пустому, чи то більше хрюк, шось схоже на вистріл, але не глухий металевий удар. На дірних нерівностях все ОК.
Сьогодні заїхав на діагностику, по ходовій все добре, захист двигуна перевірили, поставили резинки.
Коли опускали машину, якраз як переднє колесо почало навантажуватися, от тоді воно "хрюкнуло". Майстер зробив припущення що це може бути прокладка під пружиною, вона або пластикова або резинова і тріснула. На малюнку номер 5349. ТАке саме є і на задньому. Стійки рідні, пробіг 140000.
П.С. якщо опорний не хрустить, чи варто його міняти зараз, в разі розбору стойки, "для профілактики"?
Востаннє редагувалось Вів червня 26, 2018 11:39 користувачем bata, всього редагувалось 1 раз.
- DmitriyCNUA
- Старожил
- Ім'я: Дима
- Область: Чернігівська
- Дякував (ла): 117 разів
- Подякували: 207 разів
Прокладка пружини (стук-хрюк при великій амплітуді)
Опорный не стоит дороже 300 грн за лемфердер. Экономить их глупо ибо потом это дорогостоящая работа + развал

Отправлено спустя 2 минуты 38 секунд:
LEMFÖRDER 34682 01 - 275 грн
Ориг 1198235 - 400 грн
Себе покупал Лемфердер

Ford Fiesta|MK6.5|2008|1.4|газ/бензин|механика|Sea Grey
-
- Свояк
- Ім'я: Андрей
- Область: Донецька
- Дякував (ла): 135 разів
- Подякували: 275 разів
Опорники можно промыть и набить свежей смазки.bata писав: П.С. якщо опорний не хрустить, чи варто його міняти зараз, в разі розбору стойки, "для профілактики"?

- Onkel
- Свояк
- Ім'я: Олег
- Область: Дніпропетровська
- Дякував (ла): 346 разів
- Подякували: 355 разів
У меня этой хрени 5349 вообще нет и на других своих машинах не видел. Скорее всего стойки подходят.
- bata
- Форумчанин
Сьогодні вночі були заморозки, зранку стуку практично не було.
Я ще перечитав купу всього, ще в деяких моментах є схожий стук стойки (тяги) стабілізатора. Зараз буду пробувати розкачувати машину і руками "слухати" ті шарові. Логічно ж може таке бути, якщо машина на підйомнику, то вони якось нагружені і тому стук не відчувається.
По екзісту пробивається 2 різні Lemforder26004 01 і 02 в кінці, ціна різна, яка між нимим різниця?
чи TRW, Meyle, Swag, Febi?
Я ще перечитав купу всього, ще в деяких моментах є схожий стук стойки (тяги) стабілізатора. Зараз буду пробувати розкачувати машину і руками "слухати" ті шарові. Логічно ж може таке бути, якщо машина на підйомнику, то вони якось нагружені і тому стук не відчувається.
По екзісту пробивається 2 різні Lemforder26004 01 і 02 в кінці, ціна різна, яка між нимим різниця?
- DmitriyCNUA
- Старожил
- Ім'я: Дима
- Область: Чернігівська
- Дякував (ла): 117 разів
- Подякували: 207 разів
Я ставил ТРВ. Ничего плохого сказать не могу.bata писав: Сьогодні вночі були заморозки, зранку стуку практично не було.

Ford Fiesta|MK6.5|2008|1.4|газ/бензин|механика|Sea Grey
-
- Форумчанин
- Ім'я: Petro
- Область: Київська
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 38 разів
Ті що дорорже типу не китайські, по факту, некитайських мабуть немає, пару разів замовляв деталі Лемф ті що дорожчі, то приходили ті що дешевше, відмовлявся, не знаю чі з усією номенклатурою так, але що було, те булоbata писав:.

Якщо стієчки стаба добре стукають, то на ямі руками відчувається добре.
Ford Fiesta, 2016 MK 7.5, 1.25
- bata
- Форумчанин
доїздив до 150тис. ще раніше замінив стійки стаба, вони теж стучали, але не критично.
Зараз зявився звук при повороті колеса, тому 99% що то опорні підшипники.
Підкажіть яка імовірність зносу опори аморта, щоб я знав чи її також купляти.
Зараз зявився звук при повороті колеса, тому 99% що то опорні підшипники.
Підкажіть яка імовірність зносу опори аморта, щоб я знав чи її також купляти.
- Microb
- Fiesta Club Service
- Ім'я: Петька
- Область: Київська
- Дякував (ла): 76 разів
- Подякували: 83 рази
практически нулевая, при условии нормально затянутого штока амортизатора и отсутствия ДТП
0973118684