Автомагнитола

Ветка для владельцев Ford Fusion, делимся премудростями и особенностями машинки :)
jamesbrown
Форумчанин
Повідомлень: 220
З нами з: Пон квітня 04, 2011 13:25
Ім'я: имя не указано
Область: Львівська
Звідки: Lviv
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 10 разів

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення jamesbrown » Вів липня 04, 2017 15:19

Записав конфіг на відео. Ось https://drive.google.com/open?id=0B3X_p ... WJIbHY2QUk

або тут
Fiesta 1.25/2007/107 к.км

Аватар користувача
Yuras
Новичoк
Повідомлень: 120
З нами з: Пон листопада 05, 2007 09:35
Ім'я: Юрий
Область: Київська
Звідки: Kiev
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 12 разів

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення Yuras » Вів липня 04, 2017 17:37

jamesbrown писав: магнітола Соні 2012 року. із слів продавця - вона з Куги
Я також брав з Куги, десь п'ять років тому, на Фьюжні відразу працювала як треба.
Тільки підсвічування кнопок буває не вимикаєтся відразу, але хвилин через 10 гасне разом із екраном.
Більше нічого дивного не помічав.
Автопошук станцій працює. Про підключення вже писав Тут

Якщо пише "Call in progress" це магнітола отримує сигнал про здійснення дзвінка. Така проблема відома і на CD 6000.
Де вона бере той сигнал невідомо, можливо якимось чином отримує від контактів, тоді допоможе відключення проводів від контакту який відповідає за дзвінок
А може цей сигнал берется через несправність самої магнітоли.
Ford Fusion'2007 1.4 Sea Grey

Аватар користувача
myzikk
Форумчанин
Повідомлень: 374
З нами з: Чет січня 16, 2014 21:36
Ім'я: Андрей
Область: Поза межами України
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 24 рази

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення myzikk » Сер липня 05, 2017 00:03

может я тут писал, нооо не нашел
Мой вариант исполнение юсб на 6000сд магнитоле :D цена вопроса 6-7$ :smu:sche_nie:
Зображення

чтоб не дублировать ссылка описание как подключить в описание к видео
:ko_re:sha:
Я на DRIVE2 там и БЖ
Запчасти FORD ORIGINAL :)-(:

gleebka
Новичoк
Повідомлень: 125
З нами з: Вів листопада 01, 2016 20:32
Ім'я: Gleb
Область: Харківська
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 7 разів

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення gleebka » Сер липня 05, 2017 10:10

myzikk
А под заказ можно у тебя такое заказать?

Аватар користувача
redtrip
Модератор
Повідомлень: 6563
З нами з: Сер вересня 16, 2009 11:38
Ім'я: Діма
Область: Київська
Звідки: Київ, Виноградар
Дякував (ла): 801 раз
Подякували: 815 разів

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення redtrip » Сер липня 05, 2017 12:54

А лайн ін 3,5 пои цьому залишився робочим? Просто джерело звуку або там, або там йде на один канал?
Каждый усматривает в другом лишь то, что содержится в нём самом, ибо он может постичь его и понимать его лишь в меру своего собственного интеллекта.

Аватар користувача
Sergey82K
Свояк
Повідомлень: 2079
З нами з: Вів грудня 14, 2010 15:36
Ім'я: Сергей
Область: Київська
Звідки: Київ, Академмістечко
Дякував (ла): 206 разів
Подякували: 164 рази
Контактна інформація:

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення Sergey82K » Сер липня 05, 2017 13:00

Ні, воно підключається замість лінійного входу.
Є подібні варіанти з Bluetooth і лінійним входом на платі цього девайсу.

В мне такий варіант вдома врізаний в домашню колонку:
Зображення Зображення
Ford Fiesta`2008, MK6.5, 1.25 л, МКПП.
Картограф на OpenStreetMaps - зробимо карти точнішими!
Ищу работу разработчика электроники. Киев. Удаленно/по совместительству. Мои разработки

jamesbrown
Форумчанин
Повідомлень: 220
З нами з: Пон квітня 04, 2011 13:25
Ім'я: имя не указано
Область: Львівська
Звідки: Lviv
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 10 разів

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення jamesbrown » Сер липня 05, 2017 15:32

Зауважу ще раз, що надпис "call in progress" почав з'являтись після того як я переключив антену з активного входу(де є +12В) на пасивний вхід антени.До цього 2 роки такого надпису не було.Думав, що проблема з ресетом магнітоли через цей активний вихід антени котрий до звичайного штиря на даху під'єднав.А ресетитьс на пасивному вході всерівно.
Fiesta 1.25/2007/107 к.км

Аватар користувача
Sergey82K
Свояк
Повідомлень: 2079
З нами з: Вів грудня 14, 2010 15:36
Ім'я: Сергей
Область: Київська
Звідки: Київ, Академмістечко
Дякував (ла): 206 разів
Подякували: 164 рази
Контактна інформація:

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення Sergey82K » Сер липня 05, 2017 15:37

jamesbrown писав: Зауважу ще раз, що надпис "call in progress" почав з'являтись після того як я переключив антену з активного входу(де є +12В) на пасивний вхід антени.До цього 2 роки такого надпису не було
магнітолу витягав, провода смикав. Не в антені річ.

На картинці видно "Phone mode" піни:
Зображення

ILL - ілюмінація, здається.
Востаннє редагувалось Чет липня 06, 2017 11:13 користувачем Sergey82K, всього редагувалось 1 раз.
Ford Fiesta`2008, MK6.5, 1.25 л, МКПП.
Картограф на OpenStreetMaps - зробимо карти точнішими!
Ищу работу разработчика электроники. Киев. Удаленно/по совместительству. Мои разработки

Аватар користувача
myzikk
Форумчанин
Повідомлень: 374
З нами з: Чет січня 16, 2014 21:36
Ім'я: Андрей
Область: Поза межами України
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 24 рази

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення myzikk » Сер липня 05, 2017 19:02

gleebka писав:myzikk
А под заказ можно у тебя такое заказать?
Я принципе такое не делаю, там как не крути магнитофон нужно снимать и врезаться в провода магнитолы, а именно + - и цеплять место аукса фишку, по этому тут сами точно такое же сделаете без проблем :) если будут вопросы пишите помогу.
У меня сделан вариант на скорую руку, сейчас я бы к этой схеме добавил DC DC 12V до 5V нормальный стабилизатор, хотя и так все работает уже год как минимум :D

redtrip писав: А лайн ін 3,5 пои цьому залишився робочим? Просто джерело звуку або там, або там йде на один канал?
один канал, хіба зробити тумблер в розріз але я щось не заморачувався :D
Я на DRIVE2 там и БЖ
Запчасти FORD ORIGINAL :)-(:

MonsterUA
Свояк
Повідомлень: 1547
З нами з: Сер червня 05, 2013 18:04
Ім'я: Андрей
Область: Донецька
Звідки: Киев
Дякував (ла): 135 разів
Подякували: 275 разів

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення MonsterUA » Сер липня 05, 2017 22:47

jamesbrown писав: Зауважу ще раз, що надпис "call in progress" почав з'являтись після того як я переключив антену з активного входу(де є +12В) на пасивний вхід антени.До цього 2 роки такого надпису не було.Думав, що проблема з ресетом магнітоли через цей активний вихід антени котрий до звичайного штиря на даху під'єднав.А ресетитьс на пасивному вході всерівно.
Почитал про эти факры, у них там еще на одном разъеме 12В оказывается..
Тогда интересует как раелизовано подключение антенны штатной к магнитоле у тебя (переходники, скрутки, спайки и т.д.)
Шнур штатной антенны никгде не контачит с основной проводкой магнитолы ( может перетерся и т.д.)?
Магнитола подключена в штатный разъем, никаких скруток и т.д.? И сюда же к магнитоле подклюен какой нибудь аудиоблок (новеро, ятур и т.д.) (модуль блютус), подключаешь ли что то через аукс? Если есть из что то из вариантов, то опять таки интересует реализация подключения к магнитоле :)

Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
вариант для факры (не мое) ссылка

Отправлено спустя 15 минут 54 секунды:
и глянь не включен ли данны режим, либо РДС и прочие функции

ЗображенняЗображення
Зображення

jamesbrown
Форумчанин
Повідомлень: 220
З нами з: Пон квітня 04, 2011 13:25
Ім'я: имя не указано
Область: Львівська
Звідки: Lviv
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 10 разів

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення jamesbrown » Суб липня 08, 2017 01:25

MonsterUA писав:
jamesbrown писав: Зауважу ще раз, що надпис "call in progress" почав з'являтись після того як я переключив антену з активного входу(де є +12В) на пасивний вхід антени.До цього 2 роки такого надпису не було.Думав, що проблема з ресетом магнітоли через цей активний вихід антени котрий до звичайного штиря на даху під'єднав.А ресетитьс на пасивному вході всерівно.
Почитал про эти факры, у них там еще на одном разъеме 12В оказывается..
Тогда интересует как раелизовано подключение антенны штатной к магнитоле у тебя (переходники, скрутки, спайки и т.д.)
Шнур штатной антенны никгде не контачит с основной проводкой магнитолы ( может перетерся и т.д.)?
Магнитола подключена в штатный разъем, никаких скруток и т.д.? И сюда же к магнитоле подклюен какой нибудь аудиоблок (новеро, ятур и т.д.) (модуль блютус), подключаешь ли что то через аукс? Если есть из что то из вариантов, то опять таки интересует реализация подключения к магнитоле :)
1. Антена під'єднана через такий перехідник:
http://carstereo.com.ua/iso-antenniy-ad ... 21-02-284/
2. Шнур не контачить я його заізолював відразу.
3. Магнітола під'єднана в штатну колодку без будь-яких додаткових модулів.
Fiesta 1.25/2007/107 к.км

jamesbrown
Форумчанин
Повідомлень: 220
З нами з: Пон квітня 04, 2011 13:25
Ім'я: имя не указано
Область: Львівська
Звідки: Lviv
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 10 разів

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення jamesbrown » П'ят липня 14, 2017 23:48

Ось фотки розпіновки колодки та роз"єму позаду магнітоли.
Підключив факру назад у гніздо з живленням 12 В. всерівно з"являється "Call in progress".
Усі служби повідомлень у Меню магнітоли ВИМКНЕНІ.

Перевірив контакти.
НА колодці тільки присутні контакти для ремоут контрол. ( підрульового переключателя) більше нема контактів.
kolodka.jpg
headsocket.jpg
kolodka1.jpg
manufacture year.jpg
snsony.jpg
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Fiesta 1.25/2007/107 к.км

jamesbrown
Форумчанин
Повідомлень: 220
З нами з: Пон квітня 04, 2011 13:25
Ім'я: имя не указано
Область: Львівська
Звідки: Lviv
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 10 разів

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення jamesbrown » Нед липня 16, 2017 23:33

Ось, сьогодні якраз натрапив на випадок, коли підсвітка кнопок бокових не вимикається. Борт комп"ютер погас, магнітола теж, а кнопки залишались і далі світитись протягом більше двох годин. На фото приборка прокинулась після відкривання дверей. Відкривав задні двері, щоб дисплей магнітоли не засвічувався. Щоб погасла підсвітка кнопок - робллю ВКЛ-ВИКЛ. Перемикачем світла. ( Перемикач світла ставив від дорестайлу з функцією ПТФ передніх роблячи перекидання зовнішньої частини з ручкою від свого перемикача) - не думаю, що це має вплив.Якщо б мало вплив, то б і на рідній магнітолі CD6000 якось це відбилось.
nosleep.jpg
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Fiesta 1.25/2007/107 к.км

Аватар користувача
Sergey82K
Свояк
Повідомлень: 2079
З нами з: Вів грудня 14, 2010 15:36
Ім'я: Сергей
Область: Київська
Звідки: Київ, Академмістечко
Дякував (ла): 206 разів
Подякували: 164 рази
Контактна інформація:

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення Sergey82K » Пон липня 17, 2017 10:58

Поспостерігайте, як себе веде напруга на ножці "Ilumination". Реагує на перемикач світла і т.д.? Можна і без магнітоли.
Ford Fiesta`2008, MK6.5, 1.25 л, МКПП.
Картограф на OpenStreetMaps - зробимо карти точнішими!
Ищу работу разработчика электроники. Киев. Удаленно/по совместительству. Мои разработки

Igorek
Новичoк
Повідомлень: 2
З нами з: Пон серпня 14, 2017 13:55
Ім'я: имя не указано
Область: Харківська

Автомагнитола

Непрочитане повідомлення Igorek » Пон серпня 14, 2017 15:32

Вот такую штуку катаю в бардачке, подключен через AUX, звук не хуже чем с CD
 
Зображення

Відповісти

Повернутись до “Ford Fusion”